ErvaringenTanja (24) en Esther (28) uit Gorinchem
Omdat Esther binnenkort moeder wordt, besloten we als goede vriendinnen nog gauw even lekker van de vrijheid te genieten en een auto trip door Schotland te maken. De directe ferry verbinding naar Hull bleek de ideale start van deze reis. Vanaf de ferryterminal waren we binnen enkele uren in Schotland. Vanwege de zwangerschap van Esther konden we niet reizen per vliegtuig. Achteraf vroegen we ons echter beiden af waarom we nooit eerder hadden gedacht aan een overtocht met zo’n luxe cruiseferry. Alles wat we ons maar konden wensen voor een leuke overtocht was aanwezig. Bovendien was al het personeel aan boord super behulpzaam en werden we echt in de watten gelegd. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Toon (69) en Maria (66) uit Enschede
Mijn vrouw en ik zijn dol op stedentrips en Newcastle stond al een tijdje op ons verlanglijstje. We zijn hier heel lang geleden ook al eens geweest en we wilden graag wat herinneringen ophalen. Naast Newcastle, dat toch aardig veranderd is in al die jaren, werden we ook aangenaam verrast door het comfort aan boord van het ferry schip. We hebben aan boord heerlijk gegeten en een avond boordevol entertainment beleefd. ’s Nachts sliepen we als een roos in onze ruime cabin waardoor we heerlijk uitgerust aan ons weekendtripje begonnen. Vanaf de ferry terminal reedt de bus van National Express rechtstreeks naar Newcastle, dus de aansluiting was uitstekend.

Victor en Ellen (beide 47), Susan (11), André (8) en Lotte (6) uit Venlo
In de zomervakantie zijn we met het gehele gezin met de auto en de caravan 2 weken door Groot-Brittannië getrokken. De verbinding van Zeebrugge naar Hull sloot perfect aan op onze reisroute en we konden de caravan zelfs gratis meenemen. Van tevoren maakten we ons wel een beetje zorgen over hoe de kinderen de boottocht zouden ervaren, maar ze vonden het fantastisch. Er was aan boord ook zo veel te beleven, ze hebben zich geen moment verveeld. De kinderen zijn ook nogal lastige eters, dus gelukkig was het aanbod aan eten en drinken erg divers. Na een heerlijke nachtrust en een goed ontbijt reden we ’s ochtends helemaal opgetogen onze eerste camping bij York tegemoet!

Heeft u ook een ervaring (positief/negatief) met deze reis? Vul dan het formulier in en wij plaatsen hem hier.
© 2019 www.zeebrugge-hull.com - Alle rechten voorbehouden Disclaimer